Projectbegeleiding

splendor nieuwbouw projectbegeleiding - projectgrond gezocht

Acquisitie

Ons team gaat actief op zoek naar interessante projectsites voor promotoren en investeerders. Wij bieden ondersteuning bij de acquisitie voor zowel de promotor als de grondeigenaar. U kan bij ons terecht voor een financiële haalbaarheidsstudie en capaciteitsstudie met voorontwerp conform de stedenbouwkundige regelgeving.

Wenst u ook graag discrete opportuniteiten te ontvangen? Contacteer ons en wordt een bevoorrechte partner.

Marktonderzoek

Wat is een realiseerbare verkoopprijs?
Wat is het verwacht tempo van verkoop?
Naar wat zijn de kopers op zoek?

Marktonderzoek

We geven advies op vlak van afwerking, prijszetting, oppervlaktes en plannen. Dit op basis van een objectieve en gefundeerde studie van vraag en aanbod van de lokale vastgoedmarkt en een grondige concurrentieanalyse.

splendor nieuwbouw specialist

Begeleiding vergunningstraject

Splendor wordt daarnaast ook ingeschakeld als projectontwikkelaar. Zo bieden we ondersteuning en begeleiding aan bij het vergunningstraject.

We stemmen tijdens de conceptfase het ontwerp af op de behoeftes van de omgeving. Een goed ontwerp kan namelijk je financieel resultaat een enorme boost geven en tegelijk het risico inperken.

Van gesprekken met het gemeentebestuur en de stedenbouwkundige diensten tot het voorbereiden van presentaties en voorstellen van het project bij diverse adviesinstanties. Splendor ontzorgt.

Overtuigd en zin om samen te werken?

splendor nieuwbouw klantenopvolging