Projectmarketing

luxueuze-brochure-nieuwbouwmarketing

Strategie

In een brandingtraject starten we met het bepalen van de merkstrategie. Door te denken in termen van woondromen en investeringsopportuniteiten definiëren we de sterktes van uw project en het juiste doelpubliek die u hiermee aanspreekt. Met oog op de veranderende markt en de concurrentie, brengen we in kaart hoe we de USP’s (unique selling points) het best kunnen uitspelen, wanneer we dit moeten doen en via welke kanalen. 

“We hebben de kennis in huis om een beleving te creëren die niet enkel aanspreekt maar ook converteert.”

Uitvoering

Vervolgens brengen we uw project tot leven. Met de gepaste naam, logo, huisstijl en copy geven we de identiteit van uw project vorm. De ontwerpen en afgeleiden die hieruit voortvloeien zetten zowel on- als offline het verhaal van uw project sterk neer. Van brochures, flyers en opvallende werfcommunicatie tot e-mailmarketing, landingspagina’s en spraakmakende advertenties. We hebben de kennis in huis om een beleving te creëren die niet enkel aanspreekt maar ook converteert. Want naast inspireren en informeren is leadgeneratie waar het bij projectmarketing om draait. Bij Splendor leggen we dan ook een sterke focus op het volgen van de kandidaat-koper doorheen gans de customer journey. Ons doel? Zoveel mogelijk leads omzetten naar klanten.

nieuwbouwmarketing
nieuwbouwmarketing - identiteit bepalen

identiteit

nieuwbouwmarketing - storytelling nieuwbouw

storytelling

nieuwbouwmarketing - werfcommunicatie nieuwbouw

werfpub

nieuwbouwmarketing - brochure nieuwbouw ontwerpen

brochure

nieuwbouwmarketing - landingspagina nieuwbouw

landingspage

nieuwbouwmarketing - e-mailmarketing nieuwbouw

e-mailing

nieuwbouwmarketing - sociale media pagina voor nieuwbouw

social media

nieuwbouwmarketing - advertenties nieuwbouw

advertising

nieuwbouwmarketing - pers

pers

Extra services

Vaak start de verkoop nog voor de eerste steen is gelegd. Met high end visualisaties tonen we potentiële kopers hoe hun nieuwe woonst eruit komt te zien. We zorgen voor een 3D model en fotorealistische interieur- en exterieurbeelden. Bij deze digitale constructie houden we rekening met de omgeving, de groenaanplanting en een sfeervolle inrichting. Alles om de koper te laten wegdromen.

nieuwbouwmarketing - goedkope renders

Is uw project reeds opgeleverd of in bouwfase? Met krachtige (drone) foto- en videografie leggen we de beste standpunten vast. We maken een persoonlijke projectpagina en publiceren uw project op alle relevante on- en offline kanalen.

nieuwbouwmarketing - drone shoot nieuwbouw

Een duidelijk grondplan toont de indeling van het project en biedt een totaaloverzicht. Losstaande beelden of visualisaties worden door middel van een grondplan één geheel. Ook de bemeubeling van een modelappartement kan kopers meer inzicht geven. Bij Splendor stellen we alles in het werk om de koper zo goed mogelijk te begeleiden richting de juiste aankoop.

nieuwbouwmarketing - grondplanopmaak
nieuwbouwmarketing - events

Events

Een infomarkt voor de buurtbewoners, de eerste steenlegging, een lanceringsevenement of deelname aan Nieuwbouwzondag? Splendor zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Overtuigd en zin om samen te werken?

splendor nieuwbouw klantenopvolging