Verkoop (op plan)

analyse en rapportage

De juiste mensen

Het verkoopteam is het eerste contact met uw potentiële kopers. Ze zijn niet alleen een belangrijk doorgeefluik van informatie, ze zijn tevens vertegenwoordiger en centraal aanspreekpunt van het project.

De hoogste standaarden

Splendor handhaaft hoge standaarden voor haar adviseurs. Wij staan garant dat het verkoopteam steeds over de juiste kwaliteiten en knowhow beschikt. We investeren niet enkel in commerciële opleidingen, maar voorzien hen ook van doorgedreven juridische, bouwtechnische en financiële kennis.

splendor - vertrouwen verkoop op plan
splendor - passie verkoop op plan
splendor - kennis verkoop op plan

Wij verkopen vastgoed op basis van vertrouwen, passie en vakkennis. Deze drie pijlers versterken elkaar en zijn naast ons omvangrijk netwerk de basis voor onze succesformule.

analyse en rapportage - verkoop nieuwbouw op plan

Analyse & rapportage

Doorheen het volledige proces heeft de bouwheer via een transparante rapportagetool in realtime inzicht in wie interesse heeft getoond en welke acties werden ondernomen.

Door het frequent analyseren van data kunnen we actief werken naar de vooropgestelde doelstellingen, weten we hoe we de ideale kandidaat-koper beter kunnen bereiken en verwerven we inzichten die ons in staat stellen tijdig bij te sturen.

Overtuigd en zin om samen te werken?

splendor nieuwbouw klantenopvolging